maanantai 4. huhtikuuta 2011

Piirustukset valmiit!

Pohja- ja julkisivukuvat rakennuslupaa varten taitavat olla nyt kunnossa. Vielä kun saamme jätevesi- ja lvi-suunnitelmat, niin voimme laittaa rakennusluvan hakuun. Kovin vain ovat hitaasti lumikinokset täällä päin madaltuneet, mutta josko tulevan viikon aikana tapahtuisi niiden suhteen vielä ratkaiseva käänne ja ensi viikolle suunniteltu maastokäynti jätevesisuunnittelijan kanssa saadaan toteutumaan eikä rakennuslupien hakeminen myöhästyisi enempiä sen takia. Ohessa nyt uudet pohjakuvat.











Joidenkin ikkunoiden kätisyydet, keittiön saarekkeen koko sekä takan muoto tulevat olemaan vähän kuvasta poikkeavat, mutta ne eivät ole ratkaisevia. Olohuoneen kalustusta ollaan tässä moneen otteeseen pähkäilty ja edelleenkään se ei ole täysin kirkastunut. Olohuoneeseen kun haluttaisiin sekä iso ruokapöytä että oleskeluryhmä seurusteluun ja television katseluun. Lisäksi takan edessä olisi kiva olla mahdollisuus istuskella ja nauttia takkatulesta. Suurta kalustusideaa siis odotellessa! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla lueskelin läpi projektianne, meillä samantyylisen homman aloituskokous ensiviikolla! 1980 saneerattua taloamme laajennetaan lähes puolella lisää ja vanha osa saneerataan niin että runko ja pohja jäävät.

Tuohon takka-asiaan (joka näyttää pitkälti samantyyliseltä kun meillä) piti kommentoida että tehtiin viitisen vuotta sitten tasoitus ja maalattiin sellaisella "röpöliäisellä" valkoiseksi. Tasot on tarkoitus päällystää tummanharmaalla laatalla, kun sais aikaseks :D Meillä on kanssa pari hyllyä luukkujen päällä, saavat olla kun tykkään poltella tuikkulyhtyjä siellä turvassa lapsilta... Haaveissa on joskus saada luukut myös toiselle puolelle takkaa jotka avautuisivat keittiö/ruokailutilaan, mutta ei kyllä nyt tähän samaan konkurssiin!

T.Anu

Kinnarkoto kirjoitti...

Anu, kiva kuulla toisesta samanmoisesta projektista. Onnea teille siihen!

Ja nuo toiset luukut takkaan on mielenkiintoinen idea, mutta valitettavasti ei ole meidän takassamme toteutettavissa. Minäkin tykkään kyllä poltella kynttilöitä ja nyt näyttää siltä, että niille hyllyjä ehkä väkisinkin jää, kun toisessa reunassa olevia aukkoja ei taida ollakaan kovin hyvä idea muurata umpeen lämmityksen tehokkuuden kannalta. Itse en olisi ajatellut, että niinkin pienillä aukoilla isossa muurissa olisi oleellinen vaikutus lämmön määrään, mutta uskottava kai se on.